رضا طباطبایی توضیح داد / تغییرات صرافی فرهاداکسچنج برای بهبود تجربه کاربری است+ویدئو

دسته‌ها: , |

تاریخ انتشار و ویرایش:

رضا طباطبایی، مدیر آی‌تی صرافی «فرهاداکسچنج» در رویداد ۹ ژانویه و در استودیو راه‌کار، درباره تغییرات مربوط به URL این صرافی صحبت کرد. او در این باره توضیح داد: «فرهاداکسچنج روندی را طی ۱۹ سال طی کرده و می‌توان گفت سه نسل در آن تغییر کرده است. در برهه‌های زمانی مختلف، مدیریت‌ها در شرکت‌ها تغییر می‌کند و افراد جدید با انرژی‌های جدیدتر، آن سیستم را پیش می‌برند. ما سه سال پیش توسعه یک سیستم جدید را آغاز کردیم و یک سیستم، پلتفرم معاملاتی و UI جدید که برای کاربر هم جذابیت داشته باشد را توسعه دادیم. همه همکارانی که روی این موضوع کار می‌کنند، جوان و از نسل جدید هستند. فرهاداکسچنج یک کمپانی باقدمت است و اکنون به این نقطه رسیده‌ایم و با اسم جدید FX.pro کار جدید خود را ارائه داده‌ایم.»

او درباره علت ادامه‌ندادن فعالیت فرهاداکسچنج با URL قدیمی اظهار کرد: «ما این موضوع را پذیرفتیم، زیرا هم تیمی که در حال حاضر با ما کار می‌کند متفاوت است و هم همه از پلتفرم معاملاتی جدید استفاده می‌کنند. تمام فیچرها تغییر کرده و قصد داشتیم اسم ما کوتاه‌تر و کاربرپسندتر باشد و این کار را انجام دادیم.»


 تغییر پلتفرم معاملاتی فرهاداکسچنج


طباطبایی درباره تغییر پلتفرم معاملاتی فرهاداکسچنج عنوان کرد: «پلتفرم معاملاتی ما نیز پس از این کار تغییر کرد. یک نسخه enterprise پیاده­سازی شد که یک نسخه تجاری است تا بتواند با نمونه خارجی رقابت کند و امکان قبول تراکنش با حجم ۱۰۰ هزار مورد در ثانیه را داشته باشد. از طرفی هم سرویس­های بلاکچین داخلی و بومی خودمان را تعویض و به‌روز کردیم و در حال حاضر در این سیستم استفاده می‌شود. اکنون UI جدید با یک UX جدید برای کاربران شاید جذاب‌تر باشد؛ البته باید بازخورد آن را ببینیم.»

مدیر آی‌تی فرهاداکسچنج در مورد اضافه‌شدن فیچر جدید به فضای این پلتفرم معاملاتی خاطرنشان کرد: «ما در حال آماده‌سازی بخش کلود یا فضای ابری هستیم. این سرویس فرهاداکسچنج که شاید پذیرنده­های دیگر به آن نیاز داشته باشند و پذیرای این سرویس‌ها باشند، مثل مشتری‌های حقیقی که قصد داشته باشند از والت سازمانی استفاده کنند یا صرافی‌­های دیگر که بخواهند از سرویس بلاکچین استفاده کنند یا order matcher استفاده کنند، می‌توانیم این موارد را به‌صورت cloud-based به آنها ارائه دهیم.

این یکی از مهم‌ترین محصولات ماست که خیلی روی آن کار کرده‌ایم و در واقع در تمام این سه سال، زمان ما برای این کار گذشته و این محصول یکی از مهم‌ترین محصولاتمان است. برای ارائه فیچرهایی مثل اهرم، مارجین و غیره نیز منتظر نظر رگولاتور هستیم. این موارد تا حدی ریسک‌های قانونی دارند و زمانی که مطمئن شویم کمترین ریسک را از نظر قانونی دارند، می‌توانیم ارائه دهیم.»


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *