صرافی مزدکس بهعنوان یکی از بازیگران حوزه توکنایز کردن داراییهای واقعی، موفق به دریافت اولین مجوز سندباکس بازار سرمایه از سازمان بورس شده است. محمد قاسمی، مدیرعامل مزدکس، در گفتوگویی ویدئویی در رویداد ۹ ژانویه با اشاره به این موضوع، از برنامههای این صرافی برای ایجاد دسترسی ۲۴ ساعته به داراییهای مالی، تسویه آنی و توسعه بازار توکنهای مبتنی بر بلاکچین خبر داد. او همچنین تأکید کرد که آینده بازارهای مالی در گرو ارتباط میان دنیای واقعی و دیجیتال از طریق فناوری بلاکچین است و مزدکس تمرکز ویژهای بر این حوزه دارد.
۴۰ هزار کاربر و گردش مالی ۲۰ میلیاردی در مزدکس
محمد قاسمی، مدیرعامل مزدکس، در این گفتوگو، درباره دریافت اولین مجوز سندباکس بازار سرمایه اظهار کرد: «حدود یک سال و نیم پیش درخواست اولین مجوز بازار سرمایه را به سازمان بورس ارائه دادیم. طرح ما این بود که داراییهای مالی را با استفاده از تکنولوژی بلاکچین توکنایز کنیم و قابلیت دسترسی ۲۴ ساعته در هفت روز هفته را به آن اضافه کنیم. همچنین قصد داشتیم تسویه آنی و تغییرات دیگری را در این حوزه ایجاد کنیم. پس از بررسیهای متعدد توسط سازمان بورس، مجوز ورود به سندباکس بازار سرمایه به ما اعطا شد.»
قاسمی در ادامه به نتایج توسعه فناوریهای بلاکچین اشاره کرد و گفت: «این فناوریها در حال باز کردن مسیری هستند که میتواند ارتباطی بین دنیای واقعی و دنیای دیجیتال و دیفای برقرار کند.» او بیان کرد که این اتفاق در حقیقت با توکنایز کردن داراییهای واقعی رقم میخورد و تأکید کرد که در مزدکس تمرکز اصلی بر همین موضوع است.
مدیرعامل مزدکس با اشاره به سهم بازار و تعداد کاربران این صرافی بیان کرد: «تعداد کاربران مزدکس ۴۰ هزار نفر است و تقریباً گردش مالی که برای سه صندوقی که اضافه و لیست کردیم، روزانه حدود ۲۰ میلیارد تومان است.»
قاسمی درباره برنامههای آینده مزدکس توضیح داد: «تمرکز ما بر توکنایز کردن داراییهای واقعی است و در این مسیر قصد داریم تعداد صندوقهای خود را افزایش دهیم و سپس اوراق بهادار و سهام را به پلتفرم اضافه کنیم. همچنین، پروژه توکنایز کردن املاک را انجام دادهایم و در حال حاضر منتظر دریافت مجوز آن هستیم.»
او در پایان با اشاره به رویداد ۹ ژانویه گفت: «این رویداد تخصصیترین رویدادی است که در حال حاضر در ایران در حوزه بلاکچین و رمزارز برگزار میشود. این رویداد فرصتی است تا بتوانیم با ارکان مختلف اکوسیستم تبادل نظر داشته باشیم و محصولات بهتری را به بازار ارائه کنیم.»
دیدگاهتان را بنویسید