احمد وطنی، بنیانگذار و مدیرعامل ونسی، در استودیو راهکار در نمایشگاه رویداد ۹ ژانویه، بیان کرد که ونسی از ابتدای شروع فعالیتش قصد داشته داراییهای دیجیتال افراد را کاربردپذیر کند تا صاحبان این نوع از داراییها نیز بتوانند به این پشتوانه اعتبار دریافت کنند. به گفته او، ونسی در واقع نقطه تلاقی لندتک و انواع کلاسهایی دارایی است. کاربردپذیری داراییها میتواند شمولیت مالی ایجاد کند تا حتی افرادی که فاقد نمره اعتباری هستند نیز امکان دریافت اعتبار را داشته باشند.
نقطه اتصال ونسی با اکوسیستم بلاکچین و رمزارز کجاست؟
در ونسی سعی کردهایم کاربرد جدیدی را برای داراییهای دیجیتال ببینیم. در فاز اول رمزارزها را هدف قرار دادیم تا افرادی که با هدف سرمایهگذاری و معامله وارد این فضا شدند، بتوانند رمزارزشان را بهعنوان وثیقه نیز، داشته باشند و در واقع این دارایی تضمین آنها برای دریافت اعتبار باشد. سعی ما این است که ایجادکننده نوآوری در فضای لندینگ باشیم و در آینده سایر کلاسهای دارایی را هم به عنوان وثیقه بپذیریم.
بزرگترین چالش شما در ونسی چیست؟
رگولاتور از تکنولوژی عقب است و بههمین دلیل عمده کسب وکارهای نوآورانه، با چالش رگولاتوری روبرو هستند. برای رگولاتور نوآوری چالش است و برای اینکه مدل کسبوکار و منافع ایده نوآورانه را برای اقتصاد بسنجد زمان زیادی نیاز دارد. ونسی سعی کرده است برای رگولاتور، نهادهای نظارتی و اکوسیستم داراییهای دیجیتال توضیح دهیم که کاربردپذیر کردن، کلاسهای دارایی علاوه بر اینکه باعث شمولیت مالی میشوند، ایجاد کننده جریان نقدینگی مولد نیز هستند. برای مثال بسیاری از افراد جامعه اکنون فاقد نمره اعتباری هستند و نمیتوانند از سیستم بانکی وام بگیرند در حالی که تمکن مالی خوبی هم دارند. اینجا نقطهایست که ونسی نشسته است.
دیدگاهتان را بنویسید